Revista Sănătate

HOROSCOP IULIE 2022

Horoscop IULIE 2022: Zodia Berbec

Luna Iulie 2022 se anunță a fi o perioadă minunată pentru nativii Berbec.

Aceștia vor ști să se bucure de viață, să găsească plăcerea în tot ceea ce fac, să comunice excelent cu cei din jur și să se bucure de oportunitățile care le apar în cale.

Au succes social, pot aborda chiar și persoane la care, poate în alte circumstanțe ar fi ajuns foarte greu. Au curajul să deschidă uși, să vorbească, iar astrele îi înzestrează cu talent în a îmbina cuvintele. Sunt carismatici, vor ieși ușor în evidență și vor avea succes, oriunde vor merge.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Taur

Luna iulie 2022 este simțită ca o perioadă eliberatoare pentru nativii Taur. Aceștia vor avea puterea să se detașeze de grijile cotidiene, de frustrările adunate în timp și se vor bucura pur și simplu de viață, de calitățile și oportunitățile pe care le au.

Vor privi lumea ca prin niște ochelari roz, care îi ajută să vadă mai întâi tot ceea ce este mai bun și mai frumos în jurul lor.

De asemenea, se vor uita în interiorul lor privind minunile care zac acolo, așadar vor începe să se ocupe mai mult de plăcerile lor, de corpul lor, de viața lor spirituală.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Gemeni

Pentru nativii Gemeni, luna iulie 2022 este una a iubirii și a strălucirii.

Gemenii vor comunica excelent, își vor face noi prieteni și noi parteneri de afaceri, vor fi carismatici și vor străluci în ochii celorlalți. Plini de umor fin, dar totodată inteligenți, Gemenii vor reuși să cucerească orice public.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Rac

Vor avea foarte multă energie și nu doar psihică, ci și fizică, așadar să nu ne mirăm dacă vom găsi Racii în majoritatea activităților sportive la care participăm, căci vor avea poftă de efort fizic, de întreținere corporală și răsfăț.

În plus, Racii vor avea o poftă avidă de cunoaștere. Poate vor urma un curs, vor învăța o limbă străină sau pur și simplu se vor perfecționa într-un domeniul la care visau de multă vreme. Poate fi vorba chiar și de un hobby.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Leu

„Hakuna matata” este deviza nativilor Leu în Iulie 2022, când pur și simplu refuză să își mai facă griji pentru ceva, vor lasă viața să curgă și vor încerca să se bucure de tot ceea ce este bun și frumos în aceasta.

Calmul îi curpinde, iar ritmul lor va fi mult mai concentat cu cel al Universului, astfel că întreagă lor vibrație se ridică și vor fi intuitivi, înțelepți, calmi și calculați. Nu se vor mai grăbi să acționeze, nu vor mai vâna rezultate, ci pur și simplu se vor bucura de viață, de cei dragi de lângă ei, de concedii și natură.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Fecioară

Nativii Fecioară primesc o energie astrală debordantă în iulie 2022, motiv pentru care le va fi greu să o consume.

Așadar, vor avea poftă să facă foarte multe lucruri, să se implice în multe activități, însă pentru cei din jur totul ar părea dificil de suportat, pentru că aceștia nu vor reuși să urmeze ritmul alert al nativilor Fecioară.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Balanță

Nativii Balanță se vor bucura de o lună relaxantă și norocoasă.

Balanțele vor avea parte de multe vești bune, iar banii și alte împliniri vor veni ușor, fără efort, ca și când li se cuvine totul. Tocmai de aceea susținem că astrele le vor aduce noroc, iar acești nativi trebuie doar să se gândească la ceea ce își doresc cu adevărat.

Balanțele se vor ocupa de propria persoană, se vor răsfăța, se vor întâlni cu prieteni vechi, își vor lua zile de concediu în care se vor relaxa cu adevărat.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Scorpion

Nativii Scoprion vor avea parte de o perioadă imprevizibilă în iulie 2022, care totodată promite foarte multe schimbări.

Nativii Scorpion traversează, de fapt, o perioadă de remodelare a sinelui și a vieții în general, iar în această lună astrele îi forțează practic să facă un pas înainte. Așadar chiar dacă nativii Scorpion se vor simți uneori că într-o situație de criză, totuși doar așa vor reuși să își depășească blocajele și să meargă mai departe către scopurile lor în viață.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Săgetător

Luna iulie 2022 se anunță a fi foarte dinamică pentru nativii Săgetător. Aceștia vor avea multe provocări în zona muncii, însă totodată vor avea ocazia să se implice în activități noi, să își ajute familia sau pur și simplu să se delecteze cu munci care le fac plăcere, cum ar fi grădinăritul.

Vor ști să îmbine utilul cu plăcutul și la finalul lunii, trăgând linie, vor constata că au destul de multe realizări.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Capricorn

Nativii Capricorn sunt puși în fața acelor situații de care au fugit de ceva vreme. De data acestea ies toate la suprafață, se acutizează și necesită atenție și rezolvare din partea Capricornilor.

Desigur că la finalul lunii acești nativi se vor simți mai ușori, căci au rezolvat o serie dintre problemele vechi, însă dacă privim parcursul lunii, putem spune că acești nativi vor avea parte de tensiuni, de forfotă interioară, stres, griji și tot felul de emoții.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Vărsător

Luna iulie este plină de romantism și energie pentru nativii Vărsător, astfel că aceștia vor avea parte de tot felul de experiențe, poate noi, însă care, în esență, le vor face plăcere și le vor aduce rezultate dorite în viață.

Pot participa la reamenajari, la muncă de voluntariat, pot ieși cu prietenii în excursii la munte, se pot înscrie la o sală, în tot cazul cert este că toate aceste activități vor necesita efort fizic.

Mișcarea le va face bine, indiferent de cât de stresante sunt situațiile prin care trec, iar la finalul acestei luni corpul lor va fi mai liber de stres și mai tonifiat totodată.

Horoscop IULIE 2022: Zodia Pești

În iulie 2022, nativii Pești se dovedesc a fi deosebit de sensibili, luând personal aproape orice. Tocmai de aceea pot interpreta exagerat sau negativ problemele altora și se vor trezi că acționează într-un mod atât de impulsiv, încât și ei sunt uimiți de propriile lor reacții.

Își pierd ușor calmul și fac din țânțar armăsar, așadar pot avea multe certuri și conflicte din motive minore.