Revista Sănătate

Camelia Pătrășcanu spune care sunt cele 3 zodii norocoase ale săptămânii viitoare. Vor da lovitura între 27 iunie – 3 iulie

Gemeni

Gemenii sunt vioi și energici la început de săptămână luni și marți, foarte vorbăreți, foarte isteți și pot să-și aranjeze foarte bine lucrurile. În primul rând, ajung la persoanele de care au nevoie sau la birourile de care au nevoie. Astea ar fi demersurile de succes luni și marți. Miercuri și joi, zilele tensionate vizează mai curând banii. Fie sunt necesare niște cheltuieli pentru a face o acțiune, mai mult pentru imagine – poate să fie și participarea la un eveniment festiv, fie pentru un plan de viitor. Au nevoie de o investiție, de aceea, în weekend se consultă cu niște persoane, privesc lucrurile din altă perspectivă, pentru a găsi altă soluție. Se pare că le reușește.

Leu

Pentru Lei, săptămâna începe foarte bine, foarte social, cu multe întâlniri, în tot cazul, primesc complimente, sunt apreciați sau se gândesc la niște evenimente care să-i pună în valoare și în lumină. Felul lor original de a gândi umorul, îi scoate în evidență luni și marți. Pentru miercuri și joi cu Lună Nouă, atenționările sunt legate pe de-o parte de sănătate și poate schimbarea unui tratament sau o altă perspectivă din care să privească sănătatea sau niște probleme profesionale, juridice care ar trebui rezolvate. Asta se poate întâmpla. Rezolvarea, chiar la final de săptămână pentru că au altă dispoziție, abordează alte lucrurile.

Săgetător

Pentru Săgetători, relațiile sunt importante. Luni și marți dau bine la public sau vor să dea. Sunt atenți la șarmul lor, farmecul lor, ținuta lor și au întâlniri frumoase, cu multe discuții. De fapt, este o săptămână în care luni și marți discută mult. Fac o impresie foarte bună. Miercuri și joi, cu Luna Nouă, e vorba de bani, bani pe care ar trebui să-i primească în urma unei acțiuni, proiect sau niște idei pe care ei și le livrează altora. Da, nu știu dacă obțin atât când li s-a spus sau cât speră ei, chiar dacă ideile lor sunt valoroase. Cheltuieli diverse, pe care n-ar trebui să le facă la mijlocul săptămânii, pentru că nu se dovedesc atât de utile acum. În weekend, plimbări.

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile pe Antena 3