Revista Sănătate

De ce s-a stins regina Angliei. Adevărul despre ultimele zile ale suveranei

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, pe numele ei complet Elisabeta Alexandra Mery, a încetat din viaţă la vârsta de 96 ani.

Un fost capitan pensionar al Garzii Regale Britanice a dezvaluit unui post de televiziune posibila cauza a mortii Elisabetei a II-a, scrie marca.com

Charles Elwell a slujit-o pe regina ani de zile si, conform informatiilor sale, a dezvaluit ca un zvon creste printre lucratorii Elisabetei a II-a.

Posibila cauza a mortii Elisabetei a II-a

Un zvon care incepe sa se raspandeasca este ca regina Elisabeta a II -a ar fi murit in urma unei caderi.

„Ceea ce am auzit este ca a suferit o cadere. La aceasta varsta, daca cade sub dus sau pe scari poate fi fatal”, a explicat Elwell .

Cu toate acestea, fostul capitan Elwell a spus ca nu are nicio confirmare a acestei teorii, intrucat ar fi una dintre numeroasele cauze posibile ale mortii fostului monarh.

Un alt zvon sugereaza ca Elisabeta a II -a suferea de leucemie de ceva vreme, ceea ce i-a deteriorat treptat starea de sanatate.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit azi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Medicii săi au devenit îngrijorați cu privire la starea ei de sănătate, joi, 8 septembrie, după o evaluare amănunțită, și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală permanentă la Castelul Balmoral din Scoția.

Regina a murit din cauze naturale.

La 96 de ani, Regina Elisabeta s-a stins din viață la reședința sa de la Castelul Balmoral, înconjurată de familie.

Regina Elisabeta a Marii Britanii început să se simtă rău de joi, când medicii s-au arătat îngrijorați pentru starea sa de sănătate, după cum a anunțat Palatul Buckingham într-un comunicat. Toată familia reginei s-a aflat lângă ea în ultimele momente.

Vestea că regina Elisabeta a murit a venit ca un șoc pentru toată lumea. Deși în ultima vreme s-a tot vorbit despre faptul că nu este deloc bine, recent a participat la numirea noului premier. Vizibil slăbită, nu dădea, însă, semne că și-a pierdut complet puterile. În această seară, însă, regina s-a stins.