Revista Sănătate

Horoscop 12-18 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 12-18 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Toată săptămâna pune accent pe personalitatea noastră şi ne stimulează planetele să ne evidenţiem ideile, acţiunile. Să ieşim în faţă şi să spunem ce credem şi cine suntem. Cea mai importantă zi este ziua de miercuri.

Horoscop 12-18 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Luni şi marţi, Luna este în semnul lor zodiacal, deci sunt foarte stimulaţi astral să facă un pas în faţă şi să îşi explice gesturile, ideile, fie că vor să cucerească pe cineva sau vin cu idei valoroase la locul de muncă. Chiar trebuie să iasă în faţă. Banii sunt foarte foarte mult discutaţi, iar politica lor financiară se poate schimba după ziua de miercuri când iau hotărâri foarte valoroase pentru viaţa şi interesele lor, în sensul de a-şi exploata mai bine talentele sau de a începe o activitate nouă. În a doua jumătate a săptămânii, drumuri sau acte şi au nevoie de informaţii pentru a defrişa drumul realizării lor.

Horoscop 12-18 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Pentru Tauri, începutul de săptămână aduce înţelepciune şi prudenţă. Ascultă cu mare atenţie sau se întorc la nişte acte pe care le urmăresc, mai ales dacă acolo undeva e un nod, au şansa să îl înţeleagă şi să îl dezlege. În special, un nod juridic. Pentru miercuri şi joi, zile foarte valoroase, vin în urma concluziilor cu nişte decizii şi cu nişte idei pentru proiecte noi, activităţi noi sau un alt stil de lucru. Pentru finalul de săptămână, atenţie la bani, fără cheltuieli, deşi sunt foarte tentaţi să scoată bani din buzunar. Sunt zile bune, vineri, sâmbătă, pentru sănătate.

Horoscop 12-18 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Pentru Gemeni, începutul de săptămână este foarte valoros sub aspectul imaginii publice şi sub aspectul relaţiilor sociale. Întâlniri frumoase şi de aici şi idei valoroase. S-ar putea să întâlnească o persoană care îi inspiră şi aplică şi în viaţa lor lucruri pe care le învaţă de la alţii. Miercuri, ziua valoroasă a săptămânii, are legătură cu eliberarea de o povară sau se soluţionează o situaţie destul de încurcată, mai ales familial sau conjugal şi simt că de acum pot să o ia de la capăt. Pentru finalul de săptămână, li se recomandă temperanţă şi în relaţiile personale, dar şi în acţiunile pe care le vor să le facă.

Horoscop 12-18 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Pentru Raci, începutul săptămânii este foarte valoros sub aspectul puterii şi al autorităţii şi în faţa şefilor sau a altor persoane care se impun şi sunt autoritare spun ce au de spus, fără să se intimideze şi cu foarte multe argumente. Ziua de miercuri le aduce mult public, multă autoritate şi pot fi foarte simpatizaţi de anumite persoane pentru ideile pe care le susţin. De asemenea, pot primi nişte propuneri care le pot deschide un nou drum pentru viitor. Finalul de săptămână vine cu încărcarea bateriilor.

Horoscop 12-18 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Luni şi marţi discută mult despre principii, despre viitor. Nu sunt lucruri concrete neapărat şi nu au de rezolvat ceva concret, dar felul în care pun problema şi viziunea pe care şi-o conturează pot duce la nişte schimbări. Discuţiile sunt şi despre etică, despre moralitate, despre spiritualitate. Miercuri, foarte mari şi importante decizii în carieră sau se întâmplă nişte evenimente care pot conduce cariera pe un drum ascendent sau un proiect de care se ocupă acum, inclusiv succes financiar. În a doua jumătate a săptămânii parcă sărbătoresc ceva, vineri şi sâmbătă, alături de prieteni.

Horoscop 12-18 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Pentru Fecioare, începutul de săptămână vine cu claritate mentală în legătură cu nişte scăpări, nevoi sau pierderi şi ştiu cum să le corecteze astfel că miercuri pot accepta o propunere sau pot primi un răspuns favorabil, un aviz la un demers pe care l-au făcut şi acest lucru le permite să continue alte acţiuni, astfel că pentru a doua jumătate a săptămânii au foarte mult curaj în a lua nişte decizii care, poate nu convin unora, dar pentru ele sunt pozitive pentru viitorul lor. În weekend, alături de prieteni.

Horoscop 12-18 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Pentru Balanţe, începutul de săptămână este tonic sub aspectul relaţiilor personale în special şi strălucesc acolo unde sunt prezente. Miercuri, ziua importantă, şi în cazul lor o decizie de destin privind felul în care îşi administrează averea sau potenţialul şi învaţă să fie mai eficiente financiar, să îşi vadă mai bine interesul sau să nu cadă într-o capcană care li se întinde. În weekend, au în continuare grijă de afacerile lor şi sunt foarte pragmatice.

Citește continuarea pe Antena 3