Revista Sănătate

Adevarul uluitor: Ce se intampla in organismul tau cand bei un pahar de apa cu Bicarbonat

Bicarbonatul de sodiu il puteţi folosi la aproape orice. Ei bine, bicarbonatul de sodiu este extrem de ieftin dar este un ingredient foarte puternic. Acest ingredient poate fi folosit pentru a lupta impotriva răcelii şi chiar a cancerului.

Il puteţi folosi de asemenea pentru igiena orala, deodorante, etc. Mulţi oameni din întreaga lume folosesc bicarbonatul de sodiu.

Utilizaţi acest ingredient super sanatos pentru a trata şi preveni mai multe probleme de sanatate cum ar fi: diaree, aciditate, intoxicaţie cu medicamente, acidoză metabolică şi ulcer peptic.

Bicarbonatul de sodiu are multe proprietati anti prurit şi păstrează pielea sanatoasa si stralucitoare. De asemenea trebuie să ştiţi că sodiul din bicarbonatul de sodiu poate preveni hiperkaliemia, pietrele la rinichi şi infecţiile vezicii urinare.

Neutralizeaza acidul din stomac

Acest ingredient puternic poate neutraliza acidul din stomac. Restabiliti echilibrul pH-ul ,band un amestec de 1 cană cu apă si o jumatate de lingurita de bircabonat de sodiu.

Stomacul transformă adesea alimentele in aciditate ca urmare a unei alimentaţii nesănătoase dar bicarbonatul de sodiu neutralizeaza aciditatea aceasta şi restabileşte pH-ul organismului. Celebrul doctor şi laureat al premiului Nobel Otto Warburg a descoperit că celulele canceroase nu pot supravieţui într-un mediu alcalin; aceste celule prospera doar într-un corp acid.

Cu alte cuvinte, păstrând corpul alcalin de fapt ne protejam sănătatea.

Ameliorareaza pirozisul (arsurile esofagului)

Care sunt cauzele pirozisului? Potrivit experţilor, arsurile la stomac sunt de obicei cauzate de acumularea de acid în stomac.

Atunci când acest acid merge în sus esofag o persoană simte o senzaţie de arsură, un disconfort cunoscut ca arsuri la stomac. Bicarbonatul de sodiu neutralizeaza eficient acidul.