Revista Sănătate

Tratament de 7 zile care ajuta la refacerea arterelor, tendoanelor, oaselor si alinarea durerii

Daca credeti ca procesul de crestere a oaselor se opresc pana cand veti termina liceul – gresiti amarnic! Oasele noastre se remodeleaza constant pe parcursul vietii, crescand pe o parte, si subtiinduse pe alta parte.

La osteopoproza, insa, procesul normal de remodelare a oaselor merge intr-o parte. Pierderea osoasa este mai mare decat cresterea, oasele devenind mai subtiri si mai slabe. Osteoporoza afecteaza mai mult de 10 milioane de persoane in SUA, ceea ce duce la aproximativ 1,5 milioane de fracturi anual.
Expertii de sanatate se tem ca o mare influenta asupra aparietiei durerii articulatiilor, picioarelor si spatelui o are postura incorecta. Dar, exista o reteta incredibila care va va ajuta la atenuarea durerii si va va ajuta sa va consolidati oasele. Daca suferiti de dureri articulare de spate, gat, incheieturi, atunci aceasta reteta este alegerea perfecta.

Ingrediente:

150g gelatina

Un sfert de cana de apa rece

Indicatii:

Seara, combinati 2 linguri de gelatina intr-un sfert de pahar cu apa rece. Apoi, lasa amestecul peste noapte, dar nu-l pune intr-un frigider. Gelatina va deveni jeleu.

A doua zi dimineata, bea amestecul in combinatie cu ceva ce iti palce (lapte, suc, ceai, iaurt)
Gelatina ajuta la durerile de spate, dureri articulare, gat si picioare, iar dupa doar 7 zile de tratament starea dumneavoastra se va imbunatati in mod seminificativ.

Acest tratament ar trebui sa dureze timp ed 1 luna, iar dupa 6 luni sa il repetati din nou.
De ce este gelatina ideala pentru articulatii?

Gelatina este un medicament de inalta calitate, care ofera multe beneficii de sanatate: Acesta creste metabolismul, intareste inima si articulatiile, elasticitatea, intareste ligamentele si tendoanele. De asemenea, imbunatateste abilitatile mentale, previne osteoartrita si osteoporoza imbunatateste tenul, structura parului si a pielii.

Aceasta reteta va va ajuta sa scapati de dureri si rigiditate in doar 7 zile. Dupa prima luna, te vei simti mult mai bine, si durerea va disparea complet.