Revista Sănătate

Beneficiile asupra sănătății a amestecului făcut din ghimbir, miere și usturoi

În cazul în care îți dorești să scapi de răceli, să ai arterele curate și fără grăsimi, să-ți detoxifici ficatul, dar și întregul organism de diferite impurități, și chiar să ții la distanță mai multe tipuri de cancer te va ajuta combinația dintre ghimbir, lămâie și usturoi.

Cu ajutorul acestor ingrediente vei reuși să îți prepari un produs excelent pentru toate aceste probleme enumerate mai sus, dar nu numai pentru ele.

Vei avea nevoie de 8 căței de usturoi, de 4-5 centimetri de ghimbir, de 5 litri de apă, de 2 lămâi mai mari, tăiate în sferturi.

Spală foarte bine lămâile și ghimbirul. Curăță după aceea usturoiul și rădăcina de ghimbir. Apoi toacă ghimbirul, taie în bucăți mai mari usturoiul, iar lămâia trebuie să fie tăiată în câte 4 bucăți.

Pune toate aceste ingrediente pregătite așa, într-un robot de bucătărie și mixează-le foarte bine până când obții o pastă omogenă.

Pune apa într-un vas în care să încapă de tot, și ăp0une compoziția din ingredientele mixate în oală.

Lasă apa să fiarbă, și atunci când va da în primul clocot, stinge ffocul și dă vasul undeva să să răcească la temperatura camerei.

Filtrează lichidul și pune-l în vase de sticlă, mai sigure vor fi borcanele și depozitează-le într-un loc răcoros.

Acest amestec deosebit pentru sănătatea ta trebuie consumat de dimineață pe stomacul gol. Micul dejun trebuie să aibă loc doar după 2 ore de la paharul cu amestecul din usturoi, ghimbir și din lămâie.

Peste o perioadă vei simți cum organismul tău se simte din ce în ce mai bine, ast pentru că se va elibera de toate toxinele care-l țineau prizonier.

Vei avea o altă floră intestinală, mult mai bună. Corpul tău se va bucura din ce în ce mai mult doar de substanțe bune și hrănitoare necesare pentru buna dezvoltare.

Fiecare dintre aceste 3 ingrediente este foarte important pentru organismul nostru. Dar într-o singură combinație administrată mai ales de dimineață, efectele vor fi de câteva ori mai vizibile și mai bune.

De asemenea, aceste 3 produse care nu trebuie să îți lipsească din casă pot fi combinate și cu altele la fel de eficiente, dacă îți dorești să urmărești alte rezultate.

Trebuie doar să te documentezi foarte bine, să te ții de tratamente și vei vedea că rezultatele pozitive nu se vor lăsa prea mult timp așteptate.

Spre exemplu această combinație de alimente trebuie să fie consumată în fiecare zi, exclusiv pe stomacul gol timp de 15 zile.