Revista Sănătate

Mască împotriva ridurilor făcută din ingrediente pe care le ai deja acasă

Orice femeie care are grijă de aspectul său fizic își dorește să rămână tânără pentru cât mai mulți ani se poate.

Există femei care și-au creat adevărate rituaaluri care să le permită să arate perfect indiferent de vârsta pe care o au.

Acestea au grijă de ce anume mănâncă, nu lasă nicio să treacă fără ca ele să facă destul mișcare, investesc în produse scumpe dar de calitate și merg periodic la saloanele de frumusețe să lase specialiștii să își facă treaba.

Din fericire te poți limita doar la o alimentație sănătoasă și la mișcare cât mai multă. Pentru că în ceea ce privește produsele de îngrijire există foarte multe variante care te ajută să fii deosebită cu ajutorul produselor făcute chiar la tine în casă.

De exemplu, una dintre ele mai grave pe care le poate avea pielea femeilor este cea a ridurilor care apar la diferite vârste în funcție de anumiți factori.

Poate să fie vorba despre situații stresante, modificări la nivelul hormonilor, expunerea pentru prea mult timp la razele soarelui, sau anumite vicii cum ar fi fumatul.

Pe piață există sute de idei prin care îți poți trata ridurile, sau măcar să le reduci din efecte. Singura remarcă este aceea că ele sunt foarte scumpe.

De aceea unele femei care poate nu își permit sau pur și simplu vor doar să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și chiar de piele și să nu o încarce cu prea multe creme, au decis să inventeze în condiții de casă niște soluții potrivite pentru ele.

Poți să scapi de riduri cu ajutorul unor ingrediente pe care le ai deja în casa ta. Și nu doar că vei scăpa de ridurile care îți dau mari bătăi de cap, ci și vei mai avea chipul luminos, hidratat și foarte întinerit.

Este soluția perfectă pentru orice: să fie și frumoasă, dar să aibă și bani destui în buzunar.

De aceea poți să încerci acum rețeta noastră ca să reduci din ridurile inestetice.
Vei avea nevoie de foarte puține ingrediente, dar mai exact de: 1 lingură cu miere, 1 lingură cu lapte, 3 linguri cu orez, și de o cană cu apă.

Pentru început lasă cele 3 linguri cu orez in apă. Și după aceea pune-l la fiert. Atunci când orezul este gata fiert lasă-l să se răcească complet.

Și mută după aceea conținutul său într-un vas de sticlă, cum ar fi un borcan mai încăpător.

Adaugă în orez laptele dar și miere și amestecă foarte bine în așa fel încât să obții o pastă foarte omogenă.

Atunci când vrei să testezi produsul pe chipul tăi prima oară ai grijă să îți cureți fața foarte bine, de toate impuritățile acumulate peste zi.

După aceea făcând mișcări circulare întinde crema pe toată suprafața de piele. Ține-o pe față încă 15 minute.

Când a expirat timpul spală-te din ou, dar de data aceasta cu apă călduță, fără ca să îți agresezi pielea feței.

Aplică această cremă în fiecare sează în timpul unei săptămâni dacă îți dorești să vezi cu adevărat rezultate diferite.

Antioxidanții pe care îi conține crema îți vor proteja foarte mult pielea și vor avea grijă să lupte și cu radicalii liberi care sunt periculoși pentru organism.

Ba chiar mai mult, crema te va ajuta să scapi de acnee sau de puncte negre dacă este cazul.

Acesta este un secret din viața femeilor din Asia. Ele mai folosesc de asemenea și apa de la orezul fiert.
Așa că cel mai bine este să o păstrezi data viitoare când vei fierbe orezul să pregătești ceva bun.

De pe altă parte apa de orez îți ajută și părul nu doar tenul. Trebuie doar să folosești apă purificată și preferabil orez organic.

Apa în care a fiert orezul poate să mai fie și un tonic foarte bun care îți va lumina chipul.

Și puterea apei de orez nu se oprește aici. Aceasta poate să fie consumată pentru uz intern. În acest fel, vei reuși să te bucuri de suficientă energie pe tot parcursul zilei.

Și în plus aceasta menține optimă sănătatea sistemului cardiovascular.

Acum ai toate motivele să mănânci mai mult orez ca să poți după aceea să folosești apa în care acesta a fiert ca să te bucuri de beneficiile ei.