Revista Sănătate

Tratamentele naturale pe care le folosesc femeile din Turcia pentru a arăta atât de bine

Aproape despre toate femeile din Turcia se poate spune că acestea sunt ca niște prințese din Orient.

Au niște trăsături pe care nu le poți trece cu vederea: tenul alb, pomeții înalți, formele generoase și desigur, personalități puternice.

Dar aceste femei și așa norocoase, nu s-au mulțumit niciodată să aibă doar lucrurile și darurile de la mama natură.

Întotdeauna au vrut mai mult de aceea dintotdeauna au găsit cele mai bune rețete cu ajutorul cărora să își mențină și să își sporească chiar frumusețea naturală.

Din fericire tehnicile și trucurile lor nu mai sunt deja secrete așa că acum poți să afli și tu ce anume făceau și chiar mai fac turcoaicele casă își păstreze frumusețea care le-a făcut celebre de-a lungul istoriei în toată lumea.

Apa de trandafiri
Datorită acestui mic secret turcoaicele se bucură de un ten luminos cu pielea mătăsoasă și suficient de întinsă.

Ele își dau cu puțină apă de trandafiri, depozitată într-un recipient cu pulverizator, în fiecare dimineață, astfel se bucură de un ten cafitelat pe parcurul unei zile întregi.

Este un remediu absolut natural și ajută pielea din plin. Vestea bună este că acum și tu te poți bucura de toate beneficiile pe care aceasta le are pentru pielea ta.

Îți poți face acasă un amestec de acest tip. Pentru aceasta va fi nevoie să pui la macerat o mână cu petale d la florile de trandafir, într-un pahar umplu pe jumătate cu apă.

Lasă acest amestec să acționeze peste noapte iar dimineața filtrează doar lichidul.

Seara pune o jumătate de pahar de apă clocotită peste un pumn cu petale de trandafir. Lasă-l să se infuzeze aproximativ 20 de minute și după aceea, filtrează.

Acum amestecă cele 2 compoziții făcute de tine și așa vei obține apa de trandafiri care le este atât de utilă femeilor din Turcia.

Este foarte important să reții faptul că acest produs poate să stea la rece în frigider, doar că nu mai mult de 3 zile.

Pe de altă parte turcoaicele nu apelează doar la apa de trandafiri. Acestea folosesc cu același succes și cojile de la fructele și de la legumele pe care le consumă.

Poți să folosești cojile de la ce vrei tu pentru că foarte puține nu își fac efectul asupra tenului tău.

Această listă este închisă de iaurt. Acestea nu doar pentru față, ci chiar pentru întregul corp își fac măști hidratante din iaurt și din suc de lămâie.