Revista Sănătate

Dieta ketogenica: tot ce trebuie sa stii

De-a lungul timpului cele mai cunoscute diete erau reprezentate de lipsa grasimilor, eliminarea completa a acestora; sa ne amintim omleta din mai multe albusuri, pieptul de pui cu orez, s.a.m.d. Dieta ketogenica vine acum si revolutioneaza obiceiurile tuturor fiind bazata in special pe grasimi.

Intrebate cum au reusit sa slabeasca in scurt timp si sa arate chiar mai bine, multe vedete de la Hollywood au avut ca raspuns dieta ketogenica.

Faimoasa in randul celebritatilor, dieta ketogenica este usor de tinut, rezultatele sunt exceptionale in doar patru saptamani, insa pe termen lung aceasta creeaza tulburari ale tensiunii, cheaguri de sange sau sangerari interne in cazul in care este dusa la extrem.

Ce ai voie sa mananci? Dieta ketogenica este bazata pe grasimi si un consum scazut de carbohidrati. Se recomanda, legumele si verdeturile, lactate nedegresate, nuci, avocado si fructe de padure si grasimi.

Ce nu ai voie sa mananci? Se recomanda renuntarea totala la produsele fainoase si fructe. Un alt mare inamic este reprezentat de zahar, care trebuie si el eliminat complet din dieta noastra obisnuita.

Este foarte important sa stiti ca dieta este individuala si ca fiecarui individ i se potriveste un anumit tip de alimentatie, indicat este sa va informati cu privire la pericolele la care va supun toate aceste diete. Dieta ketogenica este acum un trend in randul celebritatilor, al antrenorilor de fitness, insa inainte de a va apuca de aceasta trebuie sa stiti riscurile la care va supuneti. Nu va privati corpul peste noapte de anumite alimente care vor duce la un dezechilibru intern,. Sfatul nostru este sa consumati din toate cu masura!