Revista Sănătate

Părul tău este lipsit de îngrijire?!…keratina este soluția!

Părul tău este lipsit de strălucire, nu se aranjeaza așa cum ti-ai dori, iar vârfurile sunt degradate, nu te panica. Exista tratamente revoluționare care pot soluționa mare parte din problemele de zi cu zi ale părului.

Unul dintre cele mai populare tratamente pentru regenerarea podoabei capilare este cel cu keratina. Rezultatele sunt spectaculoase si de lunga durata. Efectele poluării, ale stilului de viață dezordonat, ale lipsei de timp alocat ritualurilor de îngrijire pot fi combatute cu succes cu un astfel de tratament intensiv de regenerare.

Ce este keratina?
Tratamentele pe baza de keratina, acționează printr-o substanță proteina specială care se găsește în componenta pielii, a părului și a unghiilor.
Keratina ajută părul să fie sănătos, elastic, rezistent și strălucitor. Cu alte cuvinte, keratina este o componenta a firului de par, păr rebel.

Din cauza expunerii parului la factorii de mediu, poluare si tratamente termice si cosmetice, cantitatea de keratina se diminueaza, iar parul devine tern, fragil si lipsit de vitalitate. Această proteină poate fi extrasă și din alte surse naturale, cum ar fi lâna curată a oilor din Noua Zeelandă, și introdusă în tratamentele pentru păr, pentru a-i repara structura deteriorată.

Keratina și buclele rebele
Unul dintre cele mai revoluționare tratamente pentru părul creț, rebel și uscat este cel pe bază de keratina. După efectuarea tratamentului pe bază de keratina, părul devine mai moale, mai stralucitor și mai sanatos.

În cazul zulufilor rebeli, keratina actionează ca un tratament semipermanent, care contribuie la reperarea cuticulelor de păr fisurate și ale cărui efecte dureaza până la 2 luni și jumatate.

Tratamente pentru păr cu keratina
Părul tău este deteriorat, nu este placut la atingere și are un aspect lipsit de vitalitate este timpul să încerci un tratament cu keratină.