Revista Sănătate

6 modalitati de a te incalzi pe timp de iarna

Chiar daca lunile cu adevarat friguroase au trecut, vremea capricioasa nu inceteaza sa ne dea batai de cap. Iata cum poti sa faci economie la caldura in lunile ce urmeaza:

Evita pierderile de caldura si adauga intre perete si calorifer o folie izolanta (sau folie de aluminiu) pentru a evita ca aerul cald sa se reflecte catre perete si nu catre camera.

Folositi lenjerie de pat mai groasa. Nu va multumiti cu a schimba plapuma, chiar si o lenjerie de pat mai groasa aduce diferente uimitoare in ceea ce priveste confortul patului dumneavoastra. Imaginati-va ca adormiti acoperiti de un halat moale si pufos sau pur si simplu acoperiti de o lenjerie aspra. Ce preferati? Va indrumam spre o lenjerie de pat pufoasa si matlasata.

Chiar daca tineti perdelele trase pe intreg parcursul zilei, atunci cand soarele apare pe cer ar fi bine sa ii faceti loc sa intre si in caminul dumneavoastra. Acesta va incalzi intreaga incapere iar economia la caldura se va resimti in scurt timp, trebuie doar sa avem noroc de vreme buna.

Romantice si utile, lumanarile parfumate va induc stari de bine. Subconstientul lucreaza perfect atunci cand observa in jur surse de caldura si va veti simti mai bine, indiferent ca le aveti in baie sau in dormitor. Nu le lasati nesupravegheate.

Evitati bauturile reci, pentru o incalzire rapida consumati o bautura, supa sau mancare calda iar apoi luati un pulover gros si va veti incalzi din interior.

Tine-ti prietenii aproape! Profita de faptul ca vremea rece nu va lasa sa faceti activitatile preferate si dati-va intalnire in casa ta. Mai multi oameni, mai mult suflu viu iti va da senzatia unei atmosfere calde si primitoare.