Revista Sănătate

Iata tot ce trebuie sa stii daca vrei sa te apuci de Yoga

Te bate gandul in ultima perioada sa te apuci de yoga dar nu stii exact ce implica acest sport? Crezi ca trebuie sa-ti schimbi complet stilul de viata daca vei practica acest sport cu regularitate? Noi iti vom raspunde la intrebari!
Dupa cateva sedinte de practicare yoga vei descoperi ca poti sa stai in anumite pozitii cheie la care nici nu visai pana acum. Flexibilitatea este iminenta!

Multi dintre cei care practica aceste sporturi si-au schimbat complet viata. Este drept, yoga merge mana in mana cu astrologia, semnele zodiacale, universul, cunoasterea sinelui, insa daca tu consideri ca acest lucru este impotriva religiei tale poti opta doar pentru exercitiile fizice normale si relaxante. Acestea te pot ajuta sa-ti asculti nevoile trupesti precum: ritmul inimii, pozitiile care te relaxeaza cel mai mult, iar in timp poti sa-ti dai seama singur ce tip de alimentatie este cea mai agreata de catre corpul tau.

Pentru yoga nu vei avea nevoie de un echipament costisitor. Hainele lejere care nu te impiedica sau constrang in niciun fel sunt cele mai recomandate. Yoga se practica descult deci este un plus faptul ca nu vei avea nevoie de adidasi speciali.

Yoga se poate practica in orice interval orar, cu conditia ca acesta sa fie pe placul tau. Important este si locul in care practici acest sport. In cazul in care ai ales un salon si un instructor, nu te teme sa il schimbi daca nu este pe placul tau.

Yoga nu este doar un sport, este si o modalitate de a te cunoaste pe tine insuti si de a te imbina cu universul, daca alegi sa-l practici doar pentru ca iti doresti sa vezi imbunatatiri fizice, va dura o buna perioada. Yoga lucreaza si cu sufletul iar apoi cu corpul tau.