Revista Sănătate

Adevăr sau provocare…aceasta este întrebarea?!…. conform tradiției rusești, dacă bei ceva, trebuie să spui ceva!

Rusia, la urma urmei, este locul de nastere al chimistului Dmitri Mendeleev, care a creat Masa Periodică și, de asemenea, se spune că a perfecționat rețeta de vodcă ca o dovadă strict de 40%.
Ward a oferit o vodcă pertsovka aprinsă, cu ardei iute, o vodcă neagră rusă, o vodcă făcută în Newfoundland ca parte a unei noi aventuri de actorul de la Hollywood Dan Aykroyd și de vodcă de limonaya de casă. „Acesta este, de fapt, alcool medical, care este de 95% dovada,” a spus Ward materie-de-fapt.
Ward este un maestru al mișcării între culturi. Ea este jumătate rusă, jumătate engleză, și a lucrat ca interpret pentru astfel de formațiuni diverse, precum Națiunile Unite, Angelina Jolie și Mikhail Gorbaciov.

Tradiția rusă de a înghiți pâinea, în timp ce bea vodcă oferă un portal în realitățile vieții rusești….
Ați putea fi, de asemenea, interesat de:
• De ce să nu beți niciodată whisky pe pietre
• Desertul pe care nu-l puteți face singur
• De ce Scoția iubește haggisul

Misha și Anna s-au mutat în Marea Britanie să se alăture ei, slujba „clasificată” a lui Misha, înseamnă că nu poate părăsi țara. „Am fost obișnuiți cu acest mod de viață, dar, bineînțeles, nu era normal”, a spus Misa, despre viața lor din Rusia.

Misha afirmă : „Vodca este ca un cuțit. Nu e bine, nu e rău. Puteți face orice cu un cuțit. Tăiați carnea, tăiați pâinea – cu un cuțit special pe care îl puteți efectua. Dar un alt cuțit poate ucide o persoană; cuțitul nu trebuie să fie învinuit. ”
„Deci, la fel cu vodca. E o băutură, nu e rău, nu e bine. Dacă știi, știi. Totul este în regulă.”