Revista Sănătate

Grasimea abdominala – cum si in cat timp scapam de ea?

In functie de forma corpului fiecaruia tindem sa ne debarasm mult mai greu de grasimea pe care o punem pe solduri sau talie. Grasimea abdominala nu va trece peste noapte renuntand brusc la mancare, sau alergand si facand exercitii cardio. Daca ai un corp in forma de mar grasimea abdominala va fi cel mai greu de dat jos.

In cazul exercitiilor fizice destinate abdomenului, este indicat sa stii ca acestea vor oferi corpului tau o armonizare. Nicidecum nu veti obtine acele patratele doar din abdomene. Ca metode alternative de sport va este recomandat inotul, sporturile care necesita sarituri, ciclismul si alte exercitii aerobice. Dansurile, zumba si yoga nu sunt aliatul dumneavoastra in aceasta lupta.

Consumul de ceai verde te va ajuta sa arzi grasimea de pe burta. Impreuna cu exercitii fizice si inlaturarea grasimilor animale din alimentatie veti putea observa imbunatatiri la nivelul abdomenului inca din primele zile. Desigur, o tonifiere exacta va v-a lua mai mult timp, insa de undeva incepem cu totii.

Apa este principalul aliat pe langa ceaiul verde. Nu te minti singur ca vei bea sucuri light! Desi producatorii de bauturi carbogazoase spun ca nu folosesc zaharul pentru indulcire ci mai degraba indulcitori artificiali, acestia actioneaza asupra creierului si altereaza functiile metabolice, proces ce se manifesta printr-o pofta tot puternica de dulce. Ridica-ti consumul de apa pe zi si vei vedea cum corpul tau singur iti va cere doar mancare sanatoasa. Dupa ce esti insetat si bei cu pofta o cantitate mai mare de apa, se intampla sa-ti fie cerut un fruct. Este ideal si perfect in antiteza cu un pahar de cola light si o portie de cartofi prajiti. Succes!