Revista Sănătate

Cum a luat naștere canabisul și evoluția acestuia în SUA !

Recunoscut pentru talentul sau ca regizor, Spike Jonze are si el o adevarată popularitate în publicitate. După multe campanii, regizorul este acum în prima campanie MedMen. Aceasta este o companie care oferă canabis în Statele Unite, în statele în care este permisă.

Filmul dezvăluie evoluția marijuanei în societatea americană și dezvăluie argumentele legalizării sale. Această evoluție este evidențiată de scenele înghețate care urmează, reprezentând diferite etape istorice.

MedMen sugerează că canabisul este legitim ca substanță juridică și încearcă să convingă statele care o condamnă. Caz de urmat … Pe partea noastră, vă reamintim că este totuși interzisă consumarea în Franța.

MedMen este o companie cu sediul în Statele Unite, cu operațiuni în California, Nevada, New York și Florida. MedMen deține și administrează 19 instalații de canabis licențiate în domeniul cultivării, producției și comerțului cu amănuntul. Bursele sale se tranzacționează la bursa canadiană a valorilor mobiliare sub simbolul MMEN .

Potrivit înregistrărilor Biroului de control al canabisului, prima licență de stat pentru o afacere de canabis din orașul Los Angeles a mers la MedMen Beverly Hills pe 19 ianuarie 2018.

În februarie 2019, compania a lansat un anunț video regizat de Spike Jonze și relatat de Jesse Williams despre „normalizarea” utilizării canabisului în cultura americană și legătura dintre practică și tatăl fondator George Washington. Anunțul critică, de asemenea, propaganda anti-canabis și politica americană de război împotriva drogurilor.

MedMen generează venituri de 20,6 milioane de dolari .