Revista Sănătate

Nu mai mai poți purta scutece? PETA face toată distracția, iată motto-ul nostru „bărbați pentru bebeluși”

Timp de peste 3 decenii, PETA a luptat împotriva abuzului de animale. Acum stabilit în multe țări, asociația nu are o vizibilitate și o notorietate. Și pentru un motiv bun, ea este cunoscută pentru producția de filme ca fiind revoltătoare ca șocante. PETA ia cuvântul de data aceasta în Marea Britanie pe un ton mai moale.

Creat de agenția Do not Panic, campania prezintă un personaj amuzant. Într-adevăr, vedem pe tot parcursul filmului viața de zi cu zi a unui adult a rămas la vârsta unui nou-născut. Mergând într-o tricicletă, întinzându-se, cerându-i trecătorilor dacă îl pot hrăni, protagonistul pune în evidență spectatorii care își traversează calea.

PETA sugerează că numai copiii ar trebui să bea lapte, deoarece nici o altă specie de animale nu continuă să bea lapte ca adult. Conform asociației, laptele de lapte pentru lapte este, prin urmare, un abuz al societății noastre. Destul de provocat și de schimbat comportamentul în țara de cedar și lapte proaspăt în fiecare dimineață? E un început.

Un exemplu de concept ce ar trebui aplicat și în România mai drastic !

Mesajul este simplu…SPUNE NU violenței animalelor !