Revista Sănătate

Jim Carrey are un mesaj puternic pentru cei care suferă de depresie !

Pentru cei care suferă de depresie și tulburări de anxietate, știm cum se simte și nu sunteți singuri. Boala mintală este o zonă de sănătate care este în mare măsură înțeleasă și stigmatizată greșit.
Având în lupta personală cu boli mintale, precum și mulți apropiați de mine, pot spune cu sinceritate că opțiunile de tratament pentru persoanele care se confruntă cu aceste condiții se rotesc adesea în jurul valorii de a lua farmaceutice care nu fac decât să mascheze simptome.
Pastilele funcționează ca pacificatoare, închizând și inhibând anumite părți ale creierului până la punctul în care nu mai aveți simptome, deoarece nu simțiți deloc nimic.
Aici intră actorul Jim Carrey pentru a împărtăși un mesaj puternic cu e. A suferit de depresie de mulți ani și a reușit în cele din urmă să o depășească după ce a scos toate substanțele și le-a înlocuit cu o doză sănătoasă de spiritualitate.
„Sunt budist, eu sunt creștin, sunt musulman … sunt orice vrei să fiu. Totul se limitează la faptul că vă aflați într-un loc iubitor sau într-un loc neocupat. Când sunteți cu mine, nu vă puteți ajuta decât să fiți fericiți „, spune Carrey după ce a fost întrebat despre opiniile sale religioase.
„Chiar dacă simți că ești singura persoană din lume care ar putea simți așa de rău și te simți izolat de ceilalți, știi doar că nu este adevărat. Nu numai de la mine, ci de la un actor local din Hollywood, care a experimentat și gheara malefică a depresiei „- Jim Carrey.