Revista Sănătate

Șase medicamente cu prescripție care te ucid, nu te vindecă !

Medicamentele farmaceutice sunt de fapt concepute pentru a provoca mai multe probleme decât le repară deoarece asigură că veți reveni cu banii! Oamenii nu au avut niciodata medicamente create de laborator pentru a depinde de ce ar trebui acum? Este normal să știți că medicina naturală este singurul medicament care funcționează! Doar ascultă reclamele de droguri când citesc efectele secundare …

Unele dintre cele mai frecvent prescrise medicamente sunt, de asemenea, cele mai mortale. Oamenii devin dependenți de medicamente mai mult ca niciodată și nu este doar o coincidență; Aceste medicamente sunt foarte dependente și corpurile noastre vin să depindă de ele. Când sunt luate, multe lucruri pot merge prost. Oriunde, de la simptomele de sevraj până la insuficiența cardiacă dreaptă, cu siguranță nu vrei să ajungi dependent de ceva prescris de un medic. De fapt, medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală ucid de două ori mai mulți oameni decât toate medicamentele de stradă combinate …

Dacă aveți aceste în cabinetul de medicamente, aruncați-le afară! Ele produc mult mai mult rău decât bine.

1. PPI-urile sunt, de asemenea, cunoscute ca inhibitori ai pompei de protoni. Acestea sunt în mare parte distribuite pentru reflux de acid și arsuri la stomac. S-ar putea să le cunoașteți prin nume mai populare și mai prietenoase precum Nexium, Prevacid și Prilosec. PPI au de fapt mult mai mult rău decât bine, deoarece au fost conectate la insuficiență renală, infarct miocardic și demență.

2. Prednisolonul este un steroid foarte frecvent, care este prescris pentru gripa obișnuită, afecțiuni autoimune cum ar fi artrita, lupusul sau colita ulcerativă. Se activează prin suprimarea sistemului imunitar pentru a începe atacarea și pentru a vă face mult mai multe șanse de a obține mai multe infecții. Utilizarea pe termen lung a fost chiar legată de relocarea grăsimilor corporale la nivelul gâtului, spatelui și feței.

3.Antidepresive, dacă luați Prozac, Celexa, Cymbalta sau orice alt inhibitor selectiv al recaptării serotoninei (SSRI), atunci îi luați și pe ei. Potrivit CDC, unul din zece persoane de peste douăsprezece ani ia un antidepresiv.

Sunt mulți oameni! Ele pot provoca scăderea labido, greață, anxietate și chiar creșterea riscului de sinucidere … nu pare a fi un tratament bun pentru o persoană deprimată pentru mine !

4. Statinele sunt medicamente prescrise oamenilor pentru a ajuta la reglarea nivelului de colesterol. Sunt unul dintre cele mai frecvent luate medicamente de către americani. Unele efecte secundare ale statinelor includ dureri de cap, insomnie, dureri musculare, greață, balonare, erupții cutanate, gaze și diaree. Ei au fost chiar conectați la deficiențe de coenzima q10 și vitamina k12.

5.Opioidele sunt cele mai abuzate droguri din Statele Unite. Unele dintre cele mai frecvente medicamente pentru opiacee sunt hidrocodona, oxicodona și fentanilul. Aceștia sunt unii dintre cei mai mari producători de bani pentru munții afgani din cauza cât de scumpe și dependente sunt. S-au cunoscut că fac dependenți în doar trei zile! Sunt, de asemenea, cunoscute că includ leziuni hepatice, leziuni cerebrale, greață și vărsături, distensie abdominală și balonare.

6.Alprazolam este un medicament din ce în ce mai popular printre tineri datorită euforicului, fără de care aveți nevoie. Este frecvent denumit xanax și este extrem de dependență. Este una dintre puținele substanțe care pot duce la moarte de la retrageri. Este o medicație benzodiazepină pentru administrarea pe termen scurt a anxietății și tulburărilor de somn. Cu toate acestea, poate duce la consecințe majore negative ale sănătății, cum ar fi dependența severă, stoparea respiratorie, coma și moartea.