Revista Sănătate

Cum să faci înveliri cu ghimbir pentru a scăpa de burtă peste noapte

Ghimbirul este un ingredient minune, care te ajută nu doar să fii sănătoasă, ci și să arăți bine. Vezi cum îl poți folosi ca să îți subțiezi talia.

Dacă vrei să ai o talie perfectă de sărbători, poți încerca să faci acasă împachetări cu ghimbir. Sunt foarte eficiente și te ajută să îți micșorezi abdomenul cu 2,5 cm.

Ai nevoie de: O linguriță de ghimbir ras

Câteva lingurițe de loțiune de corp

Folie de plastic

Un prosop

Un elastic

Înmoaie prosopul în apă caldă și pune-l în jurul taliei. Lasă-l câteva minute, pentru ca porii să se deschidă. Poți repeta procedura, dacă simți că nu și-a făcut efectul. Amestecă, apoi, ghimbirul cu loțiunea de corp și masează zona în care vrei să slăbești.

După ce ai făcut asta, înfășoară folia de plastic în jurul taliei și leag-o cu elastic. Nu te strânge prea tare, pentru că trebuie să respiri corect. Stai așa pentru cel puțin o oră și dacă nu te incomodează, poți chiar să dormi cu folia în jurul abdomenului.

La început vei simți câteva înțepături, dar nu îți face griji, este un semn că ghimbirul își face treaba. Masca este foarte eficientă, deoarece ghimbirul topește grăsimea din organism. Pentru a-ți subția talia, trebuie să repeți procedura regulat, să mănânci corect și să faci mișcare.

Mai jos vezi câteva exerciții care te vor ajuta să scapi de grăsimea de pe abdomen. Poți include ghimbirul și în smoothie-uri, în supe sau salate, pentru că te ajută să slăbești.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. Vezi aici ofertele lunii aprilie