Revista Sănătate

Opriți îndepărtarea pielii de pui, este de fapt bun pentru dvs. !

Secrete bine păstrate ale pielii de pui
Chiar și cei care nu sunt foarte conștienți de sănătate au auzit unul sau două zvonuri urât despre pielea de pui.

-este incredibil de îngrășare

-poate ridica colesterolul

-e rău pentru tensiunea arterială

-poate provoca boli de inimă.

Pielea de pui este o grăsime sănătoasă
Pielea de pui este adesea acuzată de a fi bogată în grăsimi, este în principal formată din grăsimi nesaturate.

Grasimile nesaturate sunt cele mai sănătoase, de asemenea prezente în nuci, avocado și pești. Studiile arată chiar că înlocuirea grăsimilor saturate, cum ar fi untul, brânza și carnea roșie, cu grăsimi nesaturate, poate de fapt reduce riscul bolilor de inimă.

Nu este o tăietură imensă de calorii
Mulți oameni vă îngrijorează că consumul de prea mult grăsime duce la creșterea în greutate.

Este posibil să nu fiți prea șocați să auziți că puiul cu pielea are mai multe calorii decât carnea de pui fără. Dar ceea ce vă poate surprinde este că diferența calorică nu este la fel de drastică pe cât este făcută. Un copac prăjit fără piele este de aproximativ 175 de calorii. Același butoi cu piele are doar 200 de calorii. Pentru o diferență de numai 25 de calorii, ar putea să merite textura și gustul suplimentar.

Toată aroma delicioasă

Vorbind despre aromă, acesta este un alt avantaj pentru a menține pielea de pui în care îi aparține. Grăsimea din pielea de pui adaugă aroma la vasul tău, care altfel ar trebui să fie înlocuită cu sare sau unt. Lăsarea pe piele este adesea opțiunea mai sănătoasă. De asemenea, procesul de gătit poate fi mult mai rapid și mai ușor.

Ce trebuie să fii precaut cu puiul ?
După cum se dovedește, pielea crocantă de pui este cea mai mică dintre grijile dvs. atunci când vine vorba de o felie de pui crocantă.

Studiile arată că antibioticele utilizate pe animale sunt considerate una dintre cauzele rezistenței la antibacteriene la om. Rezistența antibacteriană apare atunci când bacteriile dobândesc capacitatea de a lupta împotriva medicamentelor destinate să-i omoare.

Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), cel puțin 23.000 de persoane mor în fiecare an în S.U.A. din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice.

De ce evitarea puiului nu este soluția ?!
Dar nu incepeti sa fugi inca! În timp ce bacteriile rezistente la antibiotice sunt o problemă gravă, CDC spune că evitarea în întregime a puiului nu este neapărat soluția. Toată lumea este expusă riscului de contaminare și chiar fructele și legumele pot avea germeni rezistenți.

Asigurați-vă că luați măsurile de precauție necesare atunci când vă pregătiți puiul (pielea și totul) pentru a reduce riscul cât mai mult posibil.

Spălați bine mâinile și suprafețele ori de câte ori lucrați cu pui brut !
Dacă gătiți o altă carne cu puiul, folosiți feluri de mâncare separate, tăblițe, cuțite etc. pentru a evita contaminarea încrucișată.
Asigurați-vă că gătiți carnea la temperatura potrivită. Investiți într-un termometru de carne și amintiți-vă că 165 ° F este numărul magic pentru pui !
Păstrați întotdeauna carnea la frigider la sau sub 40 ° F (6).
Faceți carnea de pui din nou .
Evitarea pielii de pui nu este nici mai sigură, mai sănătoasă, nici mai înaltă decât să o lăsați pe farfurie.

În unele cazuri, este de fapt cea mai bună opțiune. Așa că opriți împingând pielea de pui în lateral și începeți să vă bucurați din nou de acea încântătoare delicată. Atâta timp cât vă pregătiți și gătiți-l în siguranță, carnea de pui cu pielea poate deveni din nou masa ta goală.