Revista Sănătate

Povestea uimitoare a recuperării fermierului de lapte din Noua Zeelandă a lui Alan Smith de la sprijinul pentru viață

Unii dintre voi ar putea fi familiarizați cu povestea fermierului de lapte din Noua Zeelandă Alan Smith, care sa recuperat rapid dintr-o comă indusă de pneumonie dublă complicată și leucemie. Multe conturi online fac să pară ca și cum numai IV C a condus la recuperarea lui. Erau inexacte.

După revenirea din comă cu două zile de doză megatributivă IV, spitalul s-a oprit complet. Starea lui Alan a rămas atât de gravă. El a fost în afara de sprijin de viață, dar pat plutind cu o lungă perioadă de recuperare prognoză.

Minunile pot fi posibile, iată un videoclip care confirmă acest lucru…

 

În urma mai multor încercări legale din partea familiei lui Alan și a unui avocat, care a furnizat materialele juridice pe care spitalele trebuie să le acorde medicului, spitalul a recunoscut cinic că va continua doar cu două grame pe zi. Astfel, spitalul a evitat dorințele familiei Smith prin respectarea scrisorii legii. Iată-ți oamenii IV C, acum taci și lasă-ne în pace!

Familia a dorit ca ei să continue să administreze 50 până la 100 de grame de IVC după ce au prezentat rezultate pozitive de la două zile din acea doză atunci când erau gata să-și scoată mufa pe suportul de viață. Atunci membrii familiei sale au aflat despre un lipozomal C nou produs, pe care l-au adus zilnic lui Alan.

Fiecare pachet conținea un gram de vitamina C încapsulată. Alan a consumat șase zilnic și a obținut rezultatele miraculoase pe care le-a experimentat cu 50 până la 100 de grame zilnic de IVC, cu numai șase grame pe zi de lipozomal C timp de câteva zile.

Da, șase grame de liposomal C au făcut munca de 50 până la 100 de grame de IVC.
El a ieșit din spital în zile pe propria putere, pe care niciunul dintre medici nu a crezut-o că s-ar putea întâmpla. Un an mai târziu, a fost examinat și nu a existat nici o urmă de leucemie care a fost descoperită în spital.