Revista Sănătate

Cardiologi de top, care ne sfatuiesc sa nu urmam dieta keto, iata de ce?!

Potrivit unui cardiolog de vârf, alimentarea cu alcool numai cu proteine ​​cum ar fi carnea și ouăle și sursele de grăsime, cum ar fi untul și untul, ar putea să nu fie cheia nemuririi.

Grăsimile și proteinele sunt capse cetonice .

Keto dieters își pierde greutatea rapidă, deoarece programul fără carbohidrați induce cetoza. În această stare, organismul arde grăsimi și poate arde foarte mult grăsime rapid. Asta e recursul lui keto.

„A existat unul (un studiu) în Jurnalul American Heart Association, publicat câțiva ani mai târziu, care a izolat oamenii care au suferit un atac de cord în trecut, populația de cardiologie pe care o vedem și ei făceau o dietă pe bază de ketogen , A spus dr. Williams. „A fost o creștere de 53% a mortalității. Nimeni nu ar trebui să facă asta.

Dr. Williams si-a bazat declaratiile pe un studiu de cinci ani, care a descoperit ca dieta saraca in carbohidrati este legata de o crestere a mortalitatii, in special cu moartea legata de inima.

Lancet a subliniat un studiu din acest an care a ajuns la concluzii similare – și a fost făcut utilizând informațiile furnizate pacienților din anii 1980.

Fără a intra în buruienile adânci ale afirmațiilor doctorului și studiile asupra subiectului, rezultatul acestui lucru este clar: unii carbohidrați din dietă sunt eventual necesari.

Puterea Keto de ardere a grăsimilor este bună și bună atunci când vine vorba de tăierea picioarelor în cel mai scurt timp, dar, în cele din urmă, nu este altceva decât o dietă echilibrată de modă veche.

Data viitoare când primești pâinea gratuită la un restaurant. Slap pe un pat de unt de ceto-prietenos și numiți-l chiar.