Revista Sănătate

Cum sunt făcute cârnații de carne de vită (șocant!)

Poate fi greu să rezistă mirosului de cârnați care sare pe un grătar sau o tradiție atemporală de a avea un hotdog la un joc sportiv. Cu toate acestea, ceea ce ar putea fi surprins să auziți, este că cârnații nu „măresc” exact așteptările consumatorilor când ne uităm mai aproape de modul în care sunt făcuți.

Puteți să vă convingeți că această gustare este o hrană bogată în proteine, care face parte dintr-o dietă echilibrată, dar este mai rău decât bine, care se îndreaptă către crearea de cârnați și ar trebui considerată o „substanță asemănătoare cu carnea” masă alegere.

Carnea de vită cu carnea ta de vită
În calitate de consumator, oferim o mare încredere în lanțurile noastre locale de măcelări și supermarket-uri, înțelegându-ne că furnizorii noștri de carne ne furnizează un produs sănătos și reputat. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna cazul. O poveste recentă publicată de Daily Star, detaliază „tumorile de carne” îngrozitoare care sunt tăiate din animale înainte de a fi revândute clienților.

Povestea care a devenit virală în mass-media socială din Marea Britanie a fost susținută de un alt măcelar care a susținut că este o practică obișnuită în industrie. Care pune întrebarea, cum trebuie să diferențiem reducerile bune de cele rele?

Singurul mod de a fi sigur că nu a fost afectat de tumori este să aruncați o privire asupra întregului animal înainte de a fi tăiat – ceea ce pentru mulți dintre noi este un lux pe care nu-l putem permite. Deși nu se știe cât de dăunătoare sunt aceste chisturi și tumori pentru sănătatea noastră – cercetările recente furnizate de Agenția Internațională pentru Cancer au clasificat carnea roșie, inclusiv carnea de porc, carnea de vită și mielul drept „cauze probabile ale cancerului”.

Aceasta nu se extinde doar la carnea roșie, cârnații sunt, de asemenea, măcelăriți în mai multe moduri decât unul. O bază în școală fete, fundraisers și BBQ-uri deopotrivă, cârnații au fost mult timp meniul de primăvară vara de primăvară de pe tot globul. Dar ce este de fapt în noi?

În mod tradițional, cârnații au fost creați de la culminarea decupărilor de carne. În urma primei și celei de-a doua războaie mondiale, a existat o lipsă sistemică de carne, care apoi a dus la adăugarea de paine și făină. O practică care continuă astăzi, pe măsură ce oamenii se obișnuiau cu gustul – permițând umpluturi sau lianți cum ar fi orezul, porumbul, proteinele vegetale hidrolizate, cartofii, amidonul și grâul pentru a face carnea de vită în cârnații noștri.

După cum spune vechea zicală, obțineți ceea ce plătiți și atunci când vine vorba de cumpărarea de cârnați – această afirmație este adevărată. Un raport recent realizat în lanțurile de supermarketuri australiene și al măcelarilor a constatat că prețul poate fi o indicație a calității.

Raportul a constatat că cârnații pentru micul dejun sunt adesea mai ieftini, deoarece sunt făcuți cu bucăți de carne de calitate inferioară sau o combinație de diferite reduceri de carne. Mâncărurile fine măcinate, dense ar putea, de asemenea, să ascundă carne de calitate slabă, un exces de lianți sau mai multă apă decât este necesar.

Dacă v-ați întrebat vreodată de unde provine termenul de carne prelucrată? Probabil a apărut în jurul perioadei în care a fost făcută rețeta pentru câini calzi. Culminarea exceselor de carne în exces și a conservanților care fac un piure – este suficientă pentru a face ca stomacul oricui să se învârtă.

În videoclipul de mai sus, ni se oferă o perspectivă asupra modurilor șocante pe care le fac cârnații, în special câinii calzi, și natura procesată a produsului. Tonul neobișnuit de pozitiv în timp ce urmăriți distrugerile de carne (care ar putea avea o dată cancer și tumori) devine înclinat și apoi se amestecă cu o grămadă de umpluturi și conservanți, se acoperă într-o carcasă dungată, acoperită cu lichid de „fum” un oximoron insidios pe care îl putem distra mai târziu!) și înfundat în apă sărată, curățat de carcasa ei ciudată de fabricație și apoi ambalat în plastic, este atât de deranjant, dar naratorul pare neclintit … mmm, serveste-mi o farfurie din asta niciodată!

Această combinație de „fum”, conservanți, umpluturi și substanțe chimice poate avea efecte dăunătoare asupra sănătății noastre, cu Cancer Research UK și cu Centrul Internațional de Cercetare care clasifică carnea prelucrată, inclusiv slănină și cârnați, drept „cauze ale cancerului”. Care pune întrebarea, este dieta noastră de proteine ​​prelucrate merită? Sau putem să ne facem „soluția” din altă parte în piramida alimentară?

Alternative sănătoase
Din fericire, există o mulțime de alte opțiuni sustenabile și sănătoase dacă alegeți să consumați produse din carne. Încercați să le obțineți de la măcelarul dvs. local organic și nu vă temeți să puneți întrebări: „De unde a provenit această carne? Ce este exact în cârnați? Ce este folosit pentru a face carcasa? „A fi informat nu este niciodată un lucru rău. O altă opțiune grozavă, și una care va face ca sucurile tale creative să curgă, este să-ți faci propriile cârnați acasă! În acest fel veți ști exact ce se întâmplă în ele și puteți adăuga în oricare dintre condimentele pe care le doriți pentru un pumn de aromă.

Dacă aveți nevoie de părți sănătoase pentru a vă așeza de-a lungul cârnaților dvs. noi, sănătoși, verificați felii de conserve Simer Sauerkraut și DIY Homemade Sauces and Condiments. O cină delicioasă și sănătoasă, întreaga familie se va bucura.

Dacă după ce ați citit acest articol, vă gândiți să mergeți curcan rece pe cârnați – avem o mare provocare care vă poate face să vă reconsiderați BBQ-ul de duminică. Cu câteva rețete uimitoare pe bază de plante, accesul la interviuri cu experți pe bază de plante și un plan de masă de 10 zile cu rețete și sugestii utile – Food Threat Based Challenge !