Revista Sănătate

Ai uneori o ciocnire ciudată în spatele urechii tale? Asta este ceea ce înseamnă!

Aceasta este cauza unei ciocniri în spatele urechii tale!

Loadele de oameni vor recunoaște probabil acest lucru; o ciocnire dură care apare în spatele urechii tale din albastru și care dispare la fel de brusc. Dar ce este acest ciudat ciudat?

Marmură
Este un fenomen recunoscut, dar deseori gresit. Bump este, de obicei, aceeași culoare ca pielea ta, netedă și se simte ca o mică marmură. Nu durează să-l atingi. Cea mai ciudată chestie este că tocmai vine și merge tot așa cum îi place. Ce cauzează asta? Este periculos sau nu? Am făcut niște cercetări și asta am aflat! Un mic spoiler: nu ai de ce să-ți faci griji.

Ganglionii limfatici
Bump este complet inofensiv. Chiar mai bine; este un semn pozitiv! Când observați acest lucru, este posibil să aveți un ganglion limfatic umflat. Aceste ganglioni limfatici mici sunt glandele care vă asigură că toate toxinele, deșeurile și alte materiale nedorite sunt scoase din corp prin sânge. În locurile în care glandele sunt centrate (de exemplu, în spatele urechii), ele pot începe să se umfle.

Pozitiv
Având o bătaie ca aceasta este de fapt foarte pozitivă: înseamnă că ați intrat în contact cu bacteriile și că corpul dumneavoastră face tot ce poate pentru a le lupta. Glandele fac acest lucru prin înmulțirea celulelor albe din sânge. Această multiplicare este ceea ce face ca ganglionii limfatici să se umfle. Vă rugăm să rețineți: nu aveți doar unul dintre aceste umflături, dar suferiți de asemenea de febră și oboseală ridicată? Apoi este timpul să vizitați medicul.

Phew, așa că nu este nimic de îngrijorat! Sperăm că am redus unele dintre grijile dvs., precum și propria noastră!