Revista Sănătate

Avertizați copiii despre această plantă periculoasă înainte să meargă afară pentru a juca!

Această plantă periculoasă crește de obicei în cazul în care copiii se joacă

Soarele este din nou și este frumos și exterioară, ceea ce înseamnă că o mulțime de copii merg în afara pentru a juca din nou. Acest lucru este minunat, bineînțeles, pentru că nimic nu bate afară în aerul proaspăt și să devină atât de murdar cât doriți.

Totuși, există ceva de a fi atent, deoarece această plantă periculoasă crește într-o mulțime de locuri pe care le place copiii să joace. Avertizați-i pe copii să stea departe de hagweed-ul gigant!

Ai grija!

Avertizare
Părinții sunt avertizați cu privire la hogweed-ul gigant, deoarece este activ din nou în acest moment al anului. Planta este ușor de recunoscut, deoarece poate crește până la o înălțime de patru metri (13 picioare) și are frunze uriașe. Sapa de porc poate provoca vătămări grave dacă intră în contact cu pielea și cu lumina soarelui. Se produce un proces numit fototoxicitate, ceea ce înseamnă că puteți obține blistere uriașe.

Risc
Dacă dumneavoastră sau copilul vostru ați intrat în contact cu laptele uriaș, este important să spălați cu atenție fața cu multă apă. Împiedicați ca fața să fie expusă la lumina soarelui pentru a preveni apariția unor blistere noi.

Simptomele otrăvirii uriașe gât sunt roșu, pată mâncărime care apar după o zi. Aceste blotches se pot umfla și se transformă în blistere mari. Fii foarte atent, pentru că pătrunderea în ochii tăi și al copiilor tăi poate duce chiar la orbire! Aceasta este o plantă cu adevărat periculoasă.

Avertizați-i pe copiii dvs. și să le arătați o imagine de hogweed, astfel încât ei să știe ce ar trebui să aibă în vedere !