Revista Sănătate

Acestea sunt 7 lucruri pe care le puteți face cu Vaseline, despre care nu știați!  

Vaselină

Unele dintre acestea vor surprinde cu siguranță!
Aproape toată lumea are un borcan de vaselină situată în jurul casei undeva. Puteți folosi aceste lucruri subțire pentru tot felul de scopuri. Majoritatea oamenilor vor fi în mare parte familiarizați cu utilitatea lor când vine vorba de pielea uscată sau alte afecțiuni ale pielii. Dar există atât de multe alte lucruri pe care le puteți folosi pentru acest unguent simplu!

Îți vei scoate vasul de vaselină mult mai des după ce ai citit asta!

Spuneți la revedere să vă despărțiți
Dacă ai un păr lung, vrei să pari cât se poate de frumos, desigur. Îmbrăcămintea poate fi un adevărat ochi atunci când vă uitați în oglindă – și mergeți la coafor mai des nu este chiar o opțiune. În loc să vă lămâieți părul în cantități mari de balsamuri scumpe atunci când vă aflați la duș, încercați să frecați niște vaselină la capetele părului. Pa pa, terminat!

Tăiați-o pe o sticlă de lac de unghii
Folosești o mulțime de lacuri de unghii? Apoi, veți fi probabil familiarizați cu acest lucru: cu cât utilizați mai mult o sticlă de lac de unghii, cu atât este mai greu să deschideți. Împiedicați toată frustrarea prin frecarea unei mici vase pe marginea sticlei. Data viitoare când o veți utiliza, o veți putea deschide fără probleme!

Strat de protecție pentru parfum
Ați sprayat parfum pe pielea dvs. dimineața, dar mirosul a dispărut după câteva ore deja? Încercați să frecați puțin pe vaselină de piele înainte de a pulveriza parfumul. Spray parfumul deasupra vaselinei. Substanța ca unguent servește ca un strat de protecție care va împiedica parfumul să „înmuiească” prea mult în piele.

Faceți din ea un scor de corp
Nu vă simțiți cumpărați o scrumieră scumpă? Nu este nevoie de ea oricum! Se amestecă împreună o parte din vaselină și sare de mare și ți-ai creat propriul tău minunat corp. Soluția ideală!

Fixați balamalele ușilor scânteietoare
Sunt acele balamale ale ușilor scârțâitoare în casa ta care te conduc absolut nebunești? Pentru ai împiedica să facă acest sunet groaznic, poți pulveriza un spray cu silicon pe ele. Dacă nu aveți acest lucru la îndemână, totuși, frecarea unor vase pe balamale este o alternativă excelentă.

Țineți tălpile de încălțăminte fără pată
Dacă tocmai v-ați cumpărat pantofi noi, veți dori să le păstrați ca și cum ar fi cât mai curat și mai nou posibil. O pată pe talpa pantofului tău poate distruge rezoluția. Rotiți un pic de vaselină pe talpa pantofilor pentru a le păstra fără pete.

Puneți cerceii
Puneți cercei doar în loc și în mod regulat? Apoi este destul de posibil ca va face un pic de durere când le puneți înăuntru. Aduceți lucrurile mai ușor și mai puțin dureros pentru dvs. prin frecare cu Vaselina pe lobile urechii înainte de a vă pune cerceii