Revista Sănătate

Nu vei mai arunca niciodata cojile de lamaie! Uite ce efecte incredibile au asupra sanatatii tale!

Atunci cand storci o lamaie pentru a-ti prepara apa cu lamaie de dimineata, coaja se pierde si ajunge de cele mai multe ori la gunoi.

Coaja de lamaie contine de 10 ori mai multe vitaminte decat sucul, inclusiv vitamina C. Ajuta la lupta impotriva celulelor bolnave in corp, in special in cazurile incipiende de cancer de colon si piele. In plus, coaja de lamaie mai contine beta-caroten, calciu, magneziu si potasiu.Mixul de vitamina C si flavonoide ajuta sanatatea sistemului circulator, scade nivelul de colesterol „rau” si ajuta la intarirea oaselor.Cum sa-ti faci un suc de coaja de lamaieSpala bine doua lamaie. Stoarce-le de suc, apoi rade coaja fin. Pune 300ml de apa calda deasupra cojii si lasa sa actioneze timp de 12 ore. Bea doua linguri pe stomacul gol, apoi inainte de fiecare masa.Poti adauga coaja de lamaie si in mancare, la cina, pe legume, in supe, pe peste si fripturi.
Coaja de lamaie contine de 10 ori mai multe vitaminte decat sucul, inclusiv vitamina C. Ajuta la lupta impotriva celulelor bolnave in corp, in special in cazurile incipiende de cancer de colon si piele. In plus, coaja de lamaie mai contine beta-caroten, calciu, magneziu si potasiu.

Mixul de vitamina C si flavonoide ajuta sanatatea sistemului circulator, scade nivelul de colesterol „rau” si ajuta la intarirea oaselor.

Cum sa-ti faci un suc de coaja de lamaie

Spala bine doua lamaie. Stoarce-le de suc, apoi rade coaja fin. Pune 300ml de apa calda deasupra cojii si lasa sa actioneze timp de 12 ore. Bea doua linguri pe stomacul gol, apoi inainte de fiecare masa.

Poti adauga coaja de lamaie si in mancare, la cina, pe legume, in supe, pe peste si fripturi.