Revista Sănătate

Discriminarea nu exista cand este vorba de educatie ! Școala dă elevilor credite pentru a ajuta persoanele în vârstă și persoanele cu handicap să lucreze la șantier

„Elevii nu sunt, de obicei, prea entuziasmați la început, dar odată ce se implică și încep să lucreze în curte devin mai motivați. Ceea ce le place foarte mult este A: ajuta oamenii. Îi place foarte mult să se întoarcă la oameni și să se întâlnească cu persoana respectivă. ”
O școală alternativă din Iowa de est schimbă standardul atunci când vine vorba de creditele de educație fizică ale elevilor.

În timp ce unii studenți din întreaga țară au câștigat credite cu activități extrașcolare, cum ar fi atletismul și formația marș, Centrul Alternativ de Învățământ le oferă elevilor opțiunea de a face altceva: munca în curte.

Centrul de formare alternativă este o școală pentru juniori și seniori de liceu care riscă să renunțe la școală. Școala oferă cursuri în afara spațiului tradițional de liceu.

O parte din curriculumul școlii este alegerea activităților care trebuie luate în calcul pentru creditele , potrivit KWWL. În acest an, unii studenți ajută oamenii din comunitate care nu pot lucra singuri.

Profesorul Tim Hitzler a spus că el și elevii săi vor fi frunzișuri, tragând buruieni, tăietoare de iarbă și orice alte sarcini care ar putea fi necesare. El a spus că dorește să adauge lucrările șantierului ca o opțiune pentru activitățile de la sfârșitul anului, deoarece ajută atât elevii, cât și comunitatea.