Revista Sănătate

Faceți cumpărăturile mai ușoare cu acest sac super reutilizabil

Cu starea actuală a mediului nostru fiind ceea ce este, este vital să încercăm să reutilizăm, să reducem și să reciclam cât mai mult posibil. În fiecare an, oamenii consumă miliarde de pungi de plastic, ducând la tone de deșeuri inutile. Mulți consumatori au făcut trecerea la pungi reutilizabile, dar de cele mai multe ori nu sunt cea mai robustă și cea mai atractivă metodă de portage.

Nanobag 3.0, care acum acumulează bani pe Kickstarter, pretinde a fi o pungă confortabilă, ușor de îndoit și de înaltă calitate, care poate reduce numărul de pungi de plastic de unică folosință necesare pe an. Acest sac delicios poate să se potrivească cu ușurință în cele mai mici locuri, cum ar fi buzunarul de blugi din blugi.

Pune o geantă în buzunarul de ceasuri de blugi
NANOBAG 3.0
Cu o greutate de numai 0,7 uncii, Nanobag 3.0 este fabricat din material rezistent la murdărie și împrăștiere a murdăriei. Puteți transporta cam 66 de kilograme de mărfuri în capacitatea sa de 18 litri, iar mânerele întărite ale sacului funcționează pentru a distribui greutatea în mod egal pe umăr sau pe braț. Atașat la geantă este o pungă mică care poate purta chei sau un portofel mic, astfel încât să puteți avea toate lucrurile esențiale într-un singur loc.

Pentru fiecare sac vândut, un copac va fi plantat cu Eden Reforestation Projects, o organizație non-profit care restaurează pădurile și reduce sărăcia în țările în curs de dezvoltare.

Cu o perioadă de peste o lună rămasă în campania sa, Nanobag 3.0 a depășit deja obiectivul său de 3.831 dolari, ridicând peste 73.000 $ la data de 17 iunie. Prin angajarea a 10 $ sau mai mult, puteți obține propria ta pungă reutilizabilă ultra-ușoară și ultra-puternică pe Kickstarter . Transportul este programat pentru luna decembrie.