Revista Sănătate

Cât de des vă spălați mâinile cu un produs sanitar sau cu săpun?

Nimeni nu-i place să se îmbolnăvească; te simți absolut mizerabil și se pare că se întâmplă întotdeauna în momentele cele mai nefericite.

Nu mai ești alergător timp de cel puțin două zile și există atât de mult pentru a prinde din nou când te întorci din nou la sănătate completă. Pentru a evita să se îmbolnăvească în primul rând, unii oameni își spală mâinile cu un produs sanitar sau cu săpun. Dar, de fapt, nu este o idee foarte bună …

Ar fi mai bine să mergeți ușor pe sanitarul de mână.

Curățați-vă mâinile
Desigur, veți dori să vă spălați mâinile după o vizită la toaletă. Înțelegem în totalitate acest lucru; este doar un lucru igienic de făcut. Dar dacă ar trebui să vă spălați sau dezinfectați mâinile după fiecare sarcină mică este o poveste diferită. De fapt, veți beneficia de faptul că nu faceți acest lucru prea des.

Avarierea
Ați avut mâini foarte uscate în ultima vreme sau ați observat chiar mici fisuri pe piele? Apoi este posibil să utilizați prea mult săpun sau dezinfectant de mână.

Cele mai multe sanitizatoare de maini si sapunuri contin ingrediente care va usca pielea, cum ar fi alcoolul, de exemplu. Acest lucru extrage umezeala din maini si cand folositi in mod repetat dezinfectantul sau sapunul, mainile pot incepe cu adevarat sa se deshidrateze.

Câteva mâini ale oamenilor se deshidratează atât de mult încât se sparg sau se despică în piele sau cuticule.