Revista Sănătate

Acesta este motivul pentru care trebuie să adăugați niște sare în șampon…

Adăugați doar puțină sare pentru a vă crea propriul șampon excelent
Nu toată lumea ar putea fi familiarizată cu sarea Epsom, dar în lumea medicinii și a asistenței medicale, acest produs a fost unul foarte lung pentru o perioadă lungă de timp. Este renumit pentru proprietățile excelente de vindecare și curățare. Din punct de vedere tehnic, nu este o sare ci un mineral care conține o combinație de magneziu și sulfat.

Această compoziție se spune că are un efect foarte pozitiv asupra corpului. O soluție naturală la o mulțime de probleme!

Mama Natură are grijă de noi, oferindu-ne sare Epsom!

Magneziu
Epsom sare este adesea prescris pentru persoanele care au insuficiență de magneziu. Sarea se adaugă adesea la o baie de picioare, iar unii oameni își fac baie întregi în apă infuzată și cu sare Epsom. Dar există multe lucruri pe care le puteți folosi. Avem câteva sfaturi utile pentru tine pe pagina următoare. Puteți să le aplicați în fiecare zi și ați putea observa câteva rezultate minunate. Și poți cumpăra sarea în orice farmacie!

Şampon
Primul sfat este să adăugați o sută de sare Epsom la sticla de șampon și să vă spălați părul cu acest lucru în fiecare zi. Notă laterală: asigurați-vă că șamponul dvs. este potrivit pentru a fi folosit în fiecare zi. Cu un pic de noroc, veți observa o schimbare a părului dvs. după primele spălări deja. Ideea este ca parul tau va arata mai stralucitor si mai sanatos.

Merită o încercare, nu?

Balsam
Sfatul numărul doi se referă la balsam. Se toarnă un strat de balsam într-o cratiță și se adaugă o mână de sare Epsom. Încălziți-l la căldură. Lăsați-o să se răcească pentru un pic și apoi masați-o în rădăcinile părului uscat.

Lăsați-l să se înmoaie câteva minute și clătiți-l cu apă călduță. Acest lucru se spune că funcționează bine împotriva împărțirii și îmbunătățește volumul părului.

tufărie
Sarea nu este bună numai pentru părul tău, ci și pentru față. Puteți să-l utilizați într-o minunată frecare facială. Cum? Se amestecă o anumită sare Epsom cu puțină săpun lichid sau cremă de zi și se freacă ușor acest amestec pe față utilizând mișcări circulare. Clătiți cu apă călduță și celulele moarte ale pielii vor fi îndepărtate de pe piele.

Acest lucru ajută de asemenea la menținerea conținutului de umiditate al pielii dvs. la un nivel adecvat.