Revista Sănătate

Această mașină portabilă de cafea face o băutură rece în 4 minute !

Dacă ați făcut vreodată cafea la rece acasă, știți că, deși este un proces ușor, este nevoie de mult timp. Cum ar fi, mult timp. Dar dacă pofta ta pentru un pahar răcoritor de cafea cu gheață nu a fost imediat distrusă de realizarea că, dacă vrei să bei rece, ar fi trebuit să începi să faci asta cu cel puțin 12 ore în urmă?

Cu G-Presso, nu va mai trebui să simțiți din nou această dezamăgire. Incinta de cafea inovatoare, disponibilă acum pe Kickstarter, folosește o metodă de extracție giroscoapă pentru a vă transforma apa și cafeaua în cea mai fierbinte băutură rece de vară într-un apartament impresionant de patru minute.

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați moale de cafea (o măcinare fină va crea o aromă îndrăzneață, intensă, în timp ce o măcinare medie vă va da mai multă cafea ușoară) și până la cinci cesti de apă. Apoi, apăsați butonul de alimentare de pe partea superioară a mașinii și urmăriți-vă că G-Presso lucrează la magia sa.

Iată cum se procedează: Containerul poros cu fundul de cafea se rotește rapid, în timp ce apa de mai sus filtrează prin el. Presiunea creată de forța centrifugală eliberează dulceața și aroma întregii cafele într-o fracțiune din timpul necesar pentru ca acest proces să se întâmple singur.

Cafeaua dvs. va fi, de asemenea, acoperită cu o cremă bogată, asemănătoare cu cea pe care o vedeți în partea superioară a unei fotografii espresso (pe care, în mod normal, nu o obțineți cu băutură rece la rece).

S-ar putea să vă gândiți că un astfel de proces plin de energie, plin de energie, va genera mult zgomot, dar dezvoltatorii de la Camfron Co. au dorit să vă asigure că nu vă distrugeau dimineața liniștită de vară (sau după-amiaza) cu un buzzsaw-esque și astfel au creat un tampon de siliciu care blochează zgomotul, pentru ca G-Presso să stea pe loc.

G-Presso este alimentat de trei baterii AAA, ceea ce îl face perfect pentru a aduce în casa unui prieten, în vacanță sau oriunde altundeva ai nevoie de un pick-me-up răcoros, cu cafeină, dar nu aveți spațiu pentru un full-on Automat de cafea. Pentru vreme rece sau apartamente frigid, puteți opta pentru cafea fierbinte în loc să utilizați doar apă fiartă.

Dar nu trebuie să vă limitați alegerile la cafea rece sau caldă. G-Presso este prevăzut cu o bateță de lapte care se conectează magnetic la bastonul detașabil de la recipientul de apă, oferindu-vă posibilitatea de a vă spriji drumul spre lattea visurilor dvs.

Prețurile pentru G-Presso încep de la $ 64 (care include o mașină, un coș în plus și 90 de grame de cafea măcinată) pentru livrarea în august. Puteți vedea opțiuni suplimentare de cumpărare pe Kickstarter.

În timp ce așteptați ca G-Presso să sosească, verificați câteva alte hack-uri de cafea aici. Și dacă intenționați să beți multă băutură rece în această vară, ați putea dori să investiți într-un pahar și paie reutilizabile pentru a face ca dependența de cafea să fie ceva mai ecologică.