Revista Sănătate

Tie-Dye Frappuccino de la Starbucks este băutura nouă de vară…

De când a lovit primul meniu în 1993, Frappuccino a evoluat de la o băutură de cafea de bază, de zahăr, la o pânză pentru cele mai sălbatice idei ale Starbucks. Lantul de cafenele a lansat unicorn, tort aniversar si versiuni zombie ale bauturii sale iconice. Potrivit lui Bustle, cea mai recentă ediție limitată de la Starbucks este un Tie-Dye Frappuccino care vine în culorile curcubeului.

La fel ca Frappuccinosul vrăjitor Starbucks care a fost lansat în trecut, Tie-Dye Frappuccino este o monstruozitate tehnicolor. Băutura înghețată este un amestec de nuanțe roșii, galbene și albastre, care amintesc de ceva ce ați purta la un concert de bandă de jam. Este acoperit cu cremă de vanilie și împrăștiată cu pulbere în aceleași culori. Starbucks spune că Frappuccino are o aromă de fructe tropicale și folosește coloranți naturali din turmeric, sfeclă roșie și spirulină pentru a-și atinge aspectul vibrant.

Băutura de vopsea de cravată strigă vara, dar nu poate rămâne în jur până în ziua de muncă. Frappuccino-ul special se lansează în locațiile selectate astăzi, 10 iulie, și este disponibil numai pentru o perioadă limitată de timp. Starbucks nu a precizat exact cât durează oferta, dar scrie pe site-ul său: „La fel ca vârful vara, băutura amestecată Tie-Dye Frappuccino este disponibilă doar câteva zile”.

Ultimul Frappuccino de la Starbucks va fi un tratament de scurtă durată, dar compania a lansat versiuni în trecut, care sunt și mai rare. Unele, cum ar fi Frappuccino Cream Red Bean, sunt disponibile numai în alte țări, iar alte versiuni nu apar nici măcar în meniu.