Revista Sănătate

Acesta este motivul pentru care ar trebui să puneți usturoiul într-o sticlă de lac de unghii…

Și nu trebuie să vă fie teamă de degetele mirositoare
În timpul verii, majoritatea unghiilor oamenilor sunt destul de sănătoase și puternice, dar ne apropiem de toamnă și atunci se întâmplă o mulțime de oameni. Schimbarea de sezon vine adesea cu o schimbare a sănătății unghiilor.

Acestea încep să devină slabe și fragile din cauza frigului și pot începe să se împartă și să se coji. Nu este doar foarte enervant, ci înseamnă că unghiile tale nu arată prea bine. Din fericire, există o modalitate foarte ușoară de a remedia asta.

Acest remediu vechi funcționează ca un întăritor natural al unghiilor.

Remediu pentru unghii
Puteți găsi sticle de întărire a unghiilor într-o tonă de magazine de droguri sau magazine de cosmetică diferite. Polonezul te asigură că unghiile tale devin mai puternice și mai dure, dar poate fi o achiziție destul de costisitoare.

Este mult mai ieftin să-ți creezi propriul întăritor de unghii și cum faci asta? Cu usturoi!

Este un remediu vechi din vremea bunicii, dar funcționează cu adevărat. Usturoiul vă ajută unghiile să meargă tare.

Cum funcționează exact? Vă vom explica mai jos!

Acest lucru vă trebuie:

 • o sticlă de lac de unghii clar
 • 1 cui de usturoi
 • suc de o lamaie
  Așa o faceți:
  Feliați cuișorul de usturoi cât mai mic și adăugați bucățele minuscule la sticla de lac de unghii limpede. Lăsați acest lucru la macerat 5-10 zile pentru a obține cel mai bun rezultat. Puteți lăsa pur și simplu usturoiul când aceste zile sunt trecute.
  Polonează-ți unghiile cum ar fi în mod normal, cu ajutorul lacului de unghii. Asigurați-vă că nu se blochează bucățele de usturoi pe unghii.
  Ai obținut un pic de polonez pe piele? Spălați-vă mâinile cu sucul de lămâie pentru a scăpa de miros.
  Polonează-ți unghiile cu acest amestec special cel puțin o dată pe săptămână și vei observa că unghiile tale vor deveni vizibil mai puternice.